Terrasser & pools | Find dine fliser hos Byens Fliser & Sanitet

Fliser til terrasser og pools

Stort udvalg af terrassefliser

Har du planer om at bygge en ny terrasse, som du kan nyde sommeraftenerne på med familie og venner? Byens Fliser & Sanitet forhandler et bredt udvalg af terrassefliser, så du kan finde den helt rette type til dit nye udendørsområde. Dit valg af fliser kan have betydning for det samlede udtryk i dit hjem, og vi har derfor altid fokus på at vejlede dig, så du finder dem, der passer bedst til både indendørs- og udendørsområder omkring din bolig. Vi forhandler både terrassefliser og poolfliser bl.a. af mærkerne Kronos, Nadis Design & Inalco samt alle typer af natursten. Vores store udvalg gør det muligt for dig at finde præcis den slags fliser, der opfylder dine ønsker.

Keramiske fliser til terrassen

Nogle foretrækker de traditionelle betonfliser til terrassen, mens andre ønsker et mere unikt eller personligt udtryk. Ønsker du eksempelvis at fremhæve et hyggeligt og varmt look, kan du vælge vores keramiske fliser, der f.eks. giver dig associationer til den sydlandske sommer. På den måde kan du få en fornemmelse af at sidde i varmen omgivet af Toscanas vinmarker, også når du ikke er på ferie. Derudover er vores fliser slidstærke, hvorfor de står godt imod både varme og kolde temperaturer, og meget nemme at vedligeholde. Dette gør dem velegnede til terrasser i det danske klima.

Fliser til at indramme poolen

Hos Byens Fliser & Sanitet forhandler vi ikke kun terrassefliser, men også poolfliser til at indramme og beklæde din pool. Ved at vælge fliser, der passer til terrassen og din indendørs indretning, kan du skabe sammenhæng i dit hjem, så det hele passer sammen. Vi hjælper dig med at finde de rette terrasse- og poolfliser og svarer gerne på spørgsmål, hvis du er i tvivl om dit valg.
Kontakt os på 39 62 00 07 eller på vores mail info@bfos.dk.

Scroll to Top

Bestil et konsulentbesøg

Er det på tide at få din drøm realiseret? Bestil en konsulentbesøg og få en af vores professionelle medarbejdere på besøg til en snak om dit projekt.

Vi kontakter dig for at aftale tid til mødet.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.