Inbani møbler, design og arkitektonisk præcision

Inbani design og kvalitet i verdensklasse

Inbani er en ung virksomhed med et væld af erfaring. Inbani blev etableret i 2004 og har siden udviklet sig til en leder inden for innovation takket være en overbevisning om at skabe produkter, dom virkelig gavner kundens velbefindende. Inbani har hurtigt udviklet og vokset sig stæk fra en beskeden snedkervirksomhed til det verdens anerkendte brand de er idag.

Giv dit hjem en eksklusiv og elegant indretning

Med indretning fra Inbani får du et indretningselement, der kan bidrage med elegance og æstetik, men som samtidig også tilføjer det æstitiske og naturlige udtryk i din bolig. 

Grate

Med serien designet af Norm Arkitekter for Inbani har du et møbel der vil tilføje rene linjer og rå elegance langt ind i fremtiden.

Strato

Der sammensætter det minimalistiske og moderne udtryk fra bløde toner til det rå og rustikke look fra naturen.

Inden for Strato serien finder du møbler i forskellige farver og materialer. Du kan skræddersyer din løsning i størrelse, greb, farver og materialer, så det bliver præcis det der passer ind i dit nye drømme badeværelse. 

Arkitektuelt udtryk i indretningen

Hvis det ikke er håndlavet, er det ikke Inbani. Med denne forudsætning fremstiller vi hver del individuelt, altid ved at bruge den proces, der både er mest effektiv, og som skaber et uovertruffen look og feel. Inbani stræber altid efter ekspertise i alle produkter og materialer og derfor udvælger de omhyggeligt alle udbydere for altid at sikre Inbani opfylder den højeste standard.

 

 

Scroll to Top

Bestil et konsulentbesøg

Er det på tide at få din drøm realiseret? Bestil en konsulentbesøg og få en af vores professionelle medarbejdere på besøg til en snak om dit projekt.

Vi kontakter dig for at aftale tid til mødet.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.