Spejle | Stort udvalg af spejle til badeværelset | Hellerup

Spejle

Spejlet er ofte en af de sidste ting, der vælges i en ombygning, hvad enten det er et nye badeværelse, entre eller fornyelse af indretningen. Når man vælger spejl, er det altid en god ide at beslutte, hvad I har behov for, at spejlet skal kunne i jeres indretning. Der findes spejle, som har en hovedsagelig dekorativ effekt – som kan stå frem som en dekoration i rummet.


Man kan også vælge spejle med lys, som kommer i utallige versioner og designs med og uden alle former for rammer, og de kan laves på mål, så det passer ind. Derudover er der spejle med lys, som har mulighed for at regulere på varmen samt styrken i lyset. Lyset er ofte en god ide, som alternativ til loftbelysningen om aftenen og natten, hvor man ikke har behov for den fulde lysstyrke.
Ved behov for plads er spejlskabe en god mulighed for ekstra rum/opbevaring et sted, hvor det ikke kommer i vejen og er lige ved hånden, når man skal bruge det. Spejl skabene findes også både med og uden lys og indbygget el. Det er også muligt at få spejlskabe, der kan indbygges i væggen.
Vi har en del spejle i vores udstilling, og vi har adgang til mange flere. Spørg endelig og vi kan hjælpe og vejlede jer til at finde det helt rigtige til at opfylde jeres behov.

Scroll to Top

Bestil et konsulentbesøg

Er det på tide at få din drøm realiseret? Bestil en konsulentbesøg og få en af vores professionelle medarbejdere på besøg til en snak om dit projekt.

Vi kontakter dig for at aftale tid til mødet.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.