Samarbejdspartnere | Få inspiration hos vores samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

The Audo, er et unikt designunivers, som afspejler de hurtige skift og de flydende grænser imellem det offentlige og det private rum. The Audo fungerer som en hybrid imellem et boutique-hotel, showroom, konceptbutik samt restaurant og cafe. The Audo er bygget på idéen om, at vidensdeling driver kreativitet, bygger værdifulde fællesskaber og kan bidrage med højere arbejdskvalitet. Huset og dets navn er bygget på denne filosofi, som beror på den latinske frase Ab Uno Disca Omnes, og som på engelsk oversættes til From one, learn all. Huset er blevet restaureret og opdateret med både respekt for det originale afsæt og med tilføjelse af nye elementer, der peger ind i fremtiden. Indretning og interiør består af designs og elementer fra en række af de bedste brands, som bidrager med møbler, belysning og accessoires etc.                                                                   

Inspireret af kultur og afledt af naturen, St.leo skaber førsteklasses, miljøvenlige finish, der løfter oplevelsen af arkitektoniske rum. St. Leo blev etableret i Danmark i 2019 og sammentrækker skandinavisk arv og håndværk, til at producere moderne maling og puds af de fineste naturlige mineraler, med fokus på børedygtighed, taktilitet og diskret elegance.  – Vi sigter efter at skabe en smuk ramme for at leve – at udvikle en finish, der tilføjer stemning til et rum uden at overskygge dets indhold, som kan modstå dagligdagens dynamik og blive smukkere med tiden.

St. Leo er baseret på en passion for samarbejde og er så heldig at arbejde sammen med et fællesskab af brancheførende indretningsarkitekter, arkitekter og kreative for at udvikle skræddersyede, stedspecifikke løsninger, fra et næsten ubegrænset farvespektrum. Vi arbejder med en innovativ ånd gennem hele processen og skubber grænserne for råvarer og teknologi, med et mål om at levere smukke og holdbare vægbeklædninger til små kreative projekter, indvendige rum og store erhvervsbygninger. Naturen er kilden til vores arbejde, og vi stræber efter at beskytte den ved at udvikle miljøvenlig og bæredygtig praksis sammen med førende, ISO-certificerede leverandører. 

 

PLEASE WAIT to be SEATED er et yngre dansk designbrand, der producerer og sælger lamper, stole, borde og accessoires via forhandlere rundt omkring i verdenen. Deres danske showroom er beliggende i København på adressen Frederiksgade 1 (1. sal). Marmorkirken er deres nærmeste nabo – og her kan man se og opleve deres design samt udvalgte opstillinger med Mutina sten.
Åben på hverdage ml. kl. 9:00 og 17:00 (fredag til 16:00).

Bag Boelskifte Interiør & Design står indretningsarkitekt og designer Trine Boelskifte, der har mere end 30 års erfaring med indretning. Boelskifte Interiør & Design rådgiver både private og virksomheder om indretning og hjælper, når en ombygning skal lykkes indretningsmæssigt. Det kan være et enkelt rum eller en hel bolig, du gerne vil have optimeret.
Nogle gange handler det om en gennemgribende forvandling, andre gange drejer det sig om at pifte gamle møbler op og få farver og interiør til at spille bedre sammen. Boelskifte Interiør & Design rådgiver altid ud fra kundens ønsker og budget. Vi kan hjælpe dig, uanset om du drømmer om at mikse dine arvestykker med IKEA-møbler, dyrke en moderne stil med tvist, give dyre designermøbler nyt liv ved at tilsætte et personligt touch eller skabe en helt særlig stemning på en virksomhed med et gennemført loungeområde.

Vinder af HOUZZ Design & Service pris 2020 Læs PRESSEMEDDELSE her.

 

Blandede referencebilleder

Scroll to Top

Bestil et konsulentbesøg

Er det på tide at få din drøm realiseret? Bestil en konsulentbesøg og få en af vores professionelle medarbejdere på besøg til en snak om dit projekt.

Vi kontakter dig for at aftale tid til mødet.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.