Samarbejdspartnere | Få inspiration hos vores samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

The Audo, er et unikt designunivers, som afspejler de hurtige skift og de flydende grænser imellem det offentlige og det private rum. The Audo fungerer som en hybrid imellem et boutique-hotel, showroom, konceptbutik samt restaurant og cafe. The Audo er bygget på idéen om, at vidensdeling driver kreativitet, bygger værdifulde fællesskaber og kan bidrage med højere arbejdskvalitet. Huset og dets navn er bygget på denne filosofi, som beror på den latinske frase Ab Uno Disca Omnes, og som på engelsk oversættes til From one, learn all. Huset er blevet restaureret og opdateret med både respekt for det originale afsæt og med tilføjelse af nye elementer, der peger ind i fremtiden. Indretning og interiør består af designs og elementer fra en række af de bedste brands, som bidrager med møbler, belysning og accessoires etc.                                                                   

PLEASE WAIT to be SEATED er et yngre dansk designbrand, der producerer og sælger lamper, stole, borde og accessoires via forhandlere rundt omkring i verdenen. Deres danske showroom er beliggende i København på adressen Frederiksgade 1 (1. sal). Marmorkirken er deres nærmeste nabo – og her kan man se og opleve deres design samt udvalgte opstillinger med Mutina sten.
Åben på hverdage ml. kl. 9:00 og 17:00 (fredag til 16:00).

Bag Boelskifte Interiør & Design står indretningsarkitekt og designer Trine Boelskifte, der har mere end 30 års erfaring med indretning. Boelskifte Interiør & Design rådgiver både private og virksomheder om indretning og hjælper, når en ombygning skal lykkes indretningsmæssigt. Det kan være et enkelt rum eller en hel bolig, du gerne vil have optimeret.
Nogle gange handler det om en gennemgribende forvandling, andre gange drejer det sig om at pifte gamle møbler op og få farver og interiør til at spille bedre sammen. Boelskifte Interiør & Design rådgiver altid ud fra kundens ønsker og budget. Vi kan hjælpe dig, uanset om du drømmer om at mikse dine arvestykker med IKEA-møbler, dyrke en moderne stil med tvist, give dyre designermøbler nyt liv ved at tilsætte et personligt touch eller skabe en helt særlig stemning på en virksomhed med et gennemført loungeområde.

Vinder af HOUZZ Design & Service pris 2020 Læs PRESSEMEDDELSE her.

 

Blandede referencebilleder

Scroll to Top

Bestil et konsulentbesøg

Er det på tide at få din drøm realiseret? Bestil en konsulentbesøg og få en af vores professionelle medarbejdere på besøg til en snak om dit projekt.

Vi kontakter dig for at aftale tid til mødet.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.