Badmøbler | Baderums møbler i design og høj kvalitet | København, Hellerup og omegn

Udnyt dit badeværelse med en indretning, der matcher din stil

Ingen badeværelser er ens. De adskiller sig både i stil, størrelse, brug og udtryk. Derfor er det vigtigt, at du vælger badmøbler, der afspejler din stil og indretning, men som også bidrager til at udnytte rummets størrelse. På den måde får du nemlig allermest ud af dit badeværelse, så det bliver et rum, du vil få stor glæde af i fremtiden. Har du brug for råd og vejledning, hjælper vi hos Byens Fliser & Sanitet dig gerne med at finde de helt rette baderums møbler til dit badeværelse. Her behøver du ikke at vælge en færdig standardiseret løsning – vi sørger nemlig for at sammensætte serier og mærker inden for badmøbler ud fra dine specifikke ønsker og behov.

Designmøbler der indfrier dine indretningsdrømme på badeværelset

Hos Byens Fliser & Sanitet rådgiver vi først og fremmest med fokus på kvalitet og design. Vi samarbejder derfor med forskellige snedkere, der udformer møbler ud fra dine ønsker. Dette sikrer, at de udvalgte møbler passer til rummet med de funktioner og den plads, du har behov for. Ved at lade os rådgive dig i dit valg af badmøbler skaber vi sammen et unikt og personligt badeværelse med en specialdesignet indretning. Skal du renovere dit badeværelse helt fra bunden, sørger vi desuden for at rådgive dig i dit valg af fliser. Disse skaber nemlig rammen for resten af badeværelsets indretning, som du altid kan opgradere efterfølgende. Når de rette fliser er fundet, hjælper vi dig med at indrette dit badeværelse med badmøbler, der gør badeværelset til en del af hele huset i overensstemmelse med den samlede indretning.

Stort udvalg af designer baderums møbler

Gennem vores mange samarbejder med forskellige snedkere og leverandører sørger vi for at have et stort udvalg af baderums møbler klar, som du kan vælge imellem, når du skal indrette dit badeværelse på ny. Vi forhandler blandt andre møbler fra de italienske mærker Falper og EX.t samt det danske brand Copenhagen Bath. Derudover har vi adgang til møbler fra mange andre mærker.

Med vores hjælp er du derfor sikker på at finde badmøbler, der passer til dit hjem, dit budget og din personlige indretningsstil.

Scroll to Top

Bestil et konsulentbesøg

Er det på tide at få din drøm realiseret? Bestil en konsulentbesøg og få en af vores professionelle medarbejdere på besøg til en snak om dit projekt.

Vi kontakter dig for at aftale tid til mødet.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.