Badeværelsesarmatur | Armatur hos Byens Fliser & Sanitet

Fuldend din indretning med det rette armatur

Skal du vælge nyt armatur til dit hjem? Hos Byens Fliser & Sanitet rådgiver vi dig, så du finder de helt rette armaturer til bruseren, håndvasken eller badekaret. Det kan både være indendørs til dit køkken, bryggers eller badeværelse eller til husets udendørsområder. Det store udvalg af forskellige armaturer gør det svært at finde de helt rette. Derfor står vi klar til at hjælpe dig, så du er sikker på at vælge armaturer til dit hjem, der opfylder din personlige indretningsdrøm, og som holder langt ud i fremtiden. Samtidig sørger vi for at inspirere dig, så du gennem dit valg af eksempelvis køkken- eller badeværelsesarmaturer udnytter rummets stil og potentiale til fulde – uanset om det skal være klassisk eller moderne.

Vælg unikt og æstetisk badeværelsesarmatur

Et af de rum, hvor armaturer spiller den største rolle, er badeværelset. Det er nemlig et rum, der bruges adskillige gange i løbet af en dag. Både af dig selv, men også af dine gæster. Badeværelsesarmaturer er desuden ofte det første, man får øje på, når man træder ind i rummet. Derfor er det også vigtigt, at din indretningsstil bliver afspejlet i valget af armaturer, og at de holder længe. Vores designarmaturer er således af højeste kvalitet, så dit badeværelse opnår et helt unikt og vedvarende smukt udtryk. Vores fokus ligger desuden på at skabe den perfekte blanding af praktiske løsninger, der passer til rummets brug, og en æstetisk indretning, der lyser dit badeværelse op.

Stort udvalg af mærker til din indretningsstil

Et armatur er ikke blot et armatur. Tværtimod så har det en stor betydning både for rummets fremtræden, men også for dets brug. Vi forhandler derfor et stort udvalg af mærker inden for armaturløsninger til alle husets rum, så du kan finde det, der passer bedst ind i dit hjem.

Især high-end mærkerne Vola og Dornbracht er populære, når det eksempelvis kommer til badeværelsesarmaturer. Derudover er de to italienske mærker Falper og EX.t også ofte i spil, når vi vejleder angående valg af armaturer. Disse mærker udgør indretningskvalitet på højt plan, og vi anbefaler disse, for at du kan indrette et badeværelse med armaturer, der holder sig flot længe. Falder disse ikke i din smag, forhandler vi dog også mange andre mærker inden for armaturer, hvorfor du med sikkerhed vil gå herfra med et køkken- eller badeværelsesarmatur, der opfylder dine ønsker.      

Scroll to Top

Bestil et konsulentbesøg

Er det på tide at få din drøm realiseret? Bestil en konsulentbesøg og få en af vores professionelle medarbejdere på besøg til en snak om dit projekt.

Vi kontakter dig for at aftale tid til mødet.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.