Om os | Lær Byens Fliser & Sanitet bedre at kende | Hellerup

Om os

Byens Fliser og Sanitet er en familiedrevet virksomhed med mere end 35 års erfaring.

Vi henter både de keramiske fliser, klinker og natursten hjem fra førende leverandører i bl.a. Italien, Tyskland og Spanien, og vi har altid mere end 80.000 kvm på lager.

Vi handler med keramiske fliser, klinker og natursten fra nogle af de største leverandører indenfor branchen. Vi kan levere Granit – Marmor – Skifer og andre natursten plader og fliser. Vi handler hovedsageligt fliser fra førende Italienske producenter og natursten fra hele verden.

Byens Fliser og Sanitet  forhandler naturligvis også med Vvs for de førende leverandører – bademøbler og tilbehør, hvilket gør os i stand til at levere hele dit badeværelse til en favorabel pris. Vi holder os konstant opdateret omkring nyheder og trends, for at du netop kan tage os med på råd, når du skal i gang.

På vores hjemmesiden, er der information om vore produkter. Såfremt du har spørgsmål angående produkter og priser, er du velkommen til at kontakte os. Du kan også kigge forbi vore butik i Hellerup om til en snak med en af vores dygtige medarbejdere for at få hjælp omkring dine muligheder.

Scroll to Top

Bestil et konsulentbesøg

Er det på tide at få din drøm realiseret? Bestil en konsulentbesøg og få en af vores professionelle medarbejdere på besøg til en snak om dit projekt.

Vi kontakter dig for at aftale tid til mødet.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.