Marmor fliser | Eksklusivt design med marmor i badeværelset

Marmor Fliser

Marmor er en fællesbetegnelse af kalksten, der bliver skåret direkte ud af et bjerg.
Dannelsesprocessen tager millioner af år og forårsages af særlige temperatur-, tryk- og friktionsmæssige forhold. Alle ovenstående forhold er med til at præge lige nøjagtig den plade eller flise, du skal bruge I dit projekt. Marmor er kendt for sine mange anvendelsesmuligheder til adskillige typer af projekter, det kan bruges både inde og ude, og det kan naturligvis bestilles i de typer, overflader og størrelser, der passer til projektet. Der findes derfor mange forskellige typer, både hvad angår farver, mønstre og kvalitet. Det er vigtigt at være opmærksom på, at to sendinger marmor sjældent er ens, da det ikke er et kunstig fremstillet materiale. Vi anbefaler altid, at I ser, hvad I køber, og ved større projekter eller bordplader, er med til at godkende den råplade, som skal bruges, via billeder fra vores leverandører.

Skab et eksklusivt look med marmor

Med marmor har I mange muligheder. I kan både integrere det som en diskret og unik del af indretningen. Eller I kan gøre marmor fliser til hovedelementet i et rum for at skabe et gennemført udtryk af elegance og eksklusivitet. Uanset hvordan I vælger at style din bolig med marmor fliser, er I sikre på at få et klassisk rum, der aldrig bliver umoderne. Både hvide og mørke marmor fliser bidrager til en ren, enkel og minimalistisk stil, så det er op til jer at vurdere, hvordan det smukke og rå materiale skal indgå i jeres hjem. Hos Byens Fliser & Sanitet finder I marmor i et bredt udvalg af farver, så I kan finde den type, der matcher jeres indretningsønsker.

Marmor er velegnet på badeværelset

Badeværelset er ofte det rum, som folk vælger at pryde med marmor fliser. Marmor er et slidstærkt materiale, der kan anvendes både dekorativt men også praktisk på dit badeværelse. Det kan anvendes på væggen, på gulve eller i loftet til at skabe et eksklusivt look, men også i brusenichen vil det egne sig godt. Marmor fliser kan skæres alt efter hvilket udtryk, I ønsker at gå efter. Små aflange fliser kan skabe et unikt og personligt udtryk, mens større og ensartede fliser i højere grad udstråler eksklusivitet og et luksuriøst look. Har I brug for hjælp til valg af marmor fliser, kan I altid kontakte os hos Byens Sanitet & Fliser.

Scroll to Top

Bestil et konsulentbesøg

Er det på tide at få din drøm realiseret? Bestil en konsulentbesøg og få en af vores professionelle medarbejdere på besøg til en snak om dit projekt.

Vi kontakter dig for at aftale tid til mødet.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.