Badeværelsesfliser | Fliser og klinker til badeværelset | København, Hellerup og omegn

Gør fliser og klinker til en del af indretningen

Fliser og klinker kan bruges som en del af indretningen over alt i huset. Både i køkkenet, bryggerset, badeværelset og uden for er de med til at danne ramme for den efterfølgende indretning. Derfor er farver, størrelser og materialer vigtige at have for øje, når du skal vælge fliser eller klinker til dit hjem. 

Hos Byens Fliser & Sanitet rådgiver vi dig, så du finder de helt rette typer klinker og fliser. For eksempel kan vi forklare dig, hvorfor vægfliser kun bør bruges på vægge, hvorimod gulvfliser kan bruges både inde og ude, på vægge og på gulve. Derudover hjælper vi dig med at finde fliser, der passer til din stil, rummets indretning og de praktiske behov, der måtte være. 

Der er uendelige muligheder for sammensætninger af fliser, så du kan få en løsning, der lever op til dine forventninger.

Skab en personlig stil med badeværelsesfliser

Hos Byens Fliser & Sanitet ser vi muligheder i alle slags fliser. De kan især være med til at fuldende den stil, du ønsker på dit badeværelse. Uanset hvad du har overvejet i forbindelse med design, form, størrelse og farve, kan vi hjælpe dig med at skabe en helt unik og personlig stil på dit badeværelse gennem dit flisevalg. Måske ønsker du en afdæmpet stil i neutrale farver, et mere eksklusivt design eller sprælske og personlige mønstre. Vi rådgiver dig blandt de mange muligheder, så du er sikker på at få et badeværelse, der passer til dig og resten af hjemmet. Fliser fungerer nemlig ofte som en rød tråd igennem hele huset, og gennem dit valg af badeværelsesfliser kan du derfor sørge for, at badeværelset stemmer overens med husets øvrige indretningsstil.

Vælg i mellem vores favoritter

Mutina

Kronos

MDI

Find de perfekte fliser blandt vores udvalg

Vi har et stort udvalg af fliser til badeværelset, køkkenet eller bryggerset fra vores ca. 90 forskellige leverandører. Hos os kan du derfor med garanti finde et flisedesign, der afspejler din personlige indretningsstil, og som holder længe. Og hvis vi ikke har præcis den flisetype, som du ønsker dig, så kan vi altid bestille dem hjem, så du går herfra med visheden om, at dit badeværelse prydes med drømmefliserne. Vi forhandler blandt andet fliser fra mærkerne Mutina, Inalco og Nadis Design, der alle vil give dit badeværelse et ekstraordinært udtryk.

Scroll to Top

Bestil et konsulentbesøg

Er det på tide at få din drøm realiseret? Bestil en konsulentbesøg og få en af vores professionelle medarbejdere på besøg til en snak om dit projekt.

Vi kontakter dig for at aftale tid til mødet.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.