MDI | Få naturen ind i indretningen med MDI | Inalco

MDI

Inalco er synonymt med innovation, eksklusive distinktion, elegance og følelser.

Siden grundlæggelsen i 1972, virksomheden har specialiseret sig i design og fremstilling af overflader med en høj tilføjet værdi for møbel-, arkitektur- og indretningssektorerne.

Inalcos forretningsfilosofi er baseret på fem hovedpunkter: etik, innovation, kvalitet, kundeorientering og bæredygtighed.

Deres mission er at ” forandring ved at stå i spidsen for nye innovationer på verdensplan, skabe nye

løsninger og sætte nye fremtidige tendenser.

Genbrug og optimering

Alt det affald, der genereres i Inalco, behandles af autoriserede affaldshåndteringsorganer. 95 % af affaldet fra produktionsprocessen genanvendes ved fremstilling af andre produkter og rå materialer. Forbruget af naturressourcer som vand, råmaterialer og energi reduceres ved hjælp af de bedste tilgængelige teknikker. Reduktion, genbrug og genanvendelse af affald på stedet, planlægning menneskelige ressourcer og integrere miljøledelse i alle lag i virksomheden er nogle eksempler på Inalcos bestræbelser på at forbedre sig på dette område.

MDi - Mineraler, Design, Invasion.

Overflader repræsenterer et helt nyt gennembrud inden for arkitektur og indretning.

Ved at bruge naturen som inspirationskilde skaber Inalco bæredygtige produkter, ved at vælge de fineste mineraler og fremskynde den naturlige klippecyklus takket være en innovativ produktionsproces. I stedet for at skade miljøet på jagt efter naturmateriale med det perfekte design, fremstiller de dem.

Ved at bruge Fuld digital teknologi gennem hele fremstillingsprocessen er total kontrol over designet, kombineret med en fantastisk definition og uovertruffen glat fornemmelse.

Ved hjælp af 360*g design er hver ny skabelses indre kerne og ydre overflade fuldt integreret for at sikre visuel kontinuitet, med tekstur, farver og finish udtænkt til at stimulere sanserne.

MDi / iTop

iTop er innovative overflader til bordplader, og til beklædningsmøbler, der kombinerer avancerede materialer, store formater og designappeal. Takket være deres fremragende tekniske og æstetiske funktioner opnås resistansen og design på store formater.  iTop ‘s uovertruffen tekniske ydeevne og attraktive design og teksturer forbundet med de nyeste trends inden for indretning.

100% fuld digital produktion bruges til at gøre iTop, garanterede overflader whit avancerede egenskaber i naturlige, strukturer, blank poleret og mat poleret finish. De over 40 tilgængelige designs er lavet med H2O fuld digital teknologi, der bruges vandbaserede blæk og glasurer. Disse fuldt digitale produktionsprocesser fører til opnåelse af øko-bevidste, mere bæredygtige produkter med en fantastisk  definition.

Skal en af vores konsulenter kontakte dig, så i kan få et snak om dit næste projekt? Alt du skal gøre er, at udfylde formularen herunder, så kontakte vi dig.

Scroll to Top

Bestil et konsulentbesøg

Er det på tide at få din drøm realiseret? Bestil en konsulentbesøg og få en af vores professionelle medarbejdere på besøg til en snak om dit projekt.

Vi kontakter dig for at aftale tid til mødet.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.