Natursten | Fliser af natursten på gulv eller vægge | Hellerup

Fliser af natursten til dit hjem

Natursten som fliser på dit gulv eller vægge, giver et naturligt look til rummet med dets vilkårlige farvespil. Det giver et unikt og specielt udtryk til dit hjem.
De fleste har et forhold til at gå på stranden og mærke de våde eller tørre sten med fødderne og hænderne. Denne følelse kan du tage med dig hjem, med naturstens fliser. Det er specielt den vilkårlige farvekombination, der trækker folk til valget af natursten som fliser. På den måde kan man skabe noget unikt med ens egen kombination.
Her er skifer hver at nævne, da det er meget populært, og netop har disse unikke farvekombinationer i farverne brun/rødlig og grålige nuancer. Også andre stentyper kan fås som gulv- eller vægfliser, og man kan vælge den meget tydelige naturlige effekt eller den mere diskrete effekt. Det kommer derfor også an på hvilken størrelse flisen har og hvilken form, da naturligheden udspringer forskelligt. Man kan sige, at der findes grader for en flises naturlige look, og det er op til en selv, at finde ud af hvad der vil passe bedst ind i den indretnings mæssige kontekst som det var tænkt.

Bring naturen ind i dit badeværelse med natursten

De fleste kender til at gå på stranden og samle sten – man ender som regel med en stor bunke man bare må have med hjem. Det giver også en helt specielt følelse at gå på sten på strand, og denne følelse kan du komme tæt på ved at få natursten som gulv eller som vægbeklædning. Nogle er til det mere naturlige look, der giver naturligt farvespil, frem for et fremstillet udtryk. Sten har en vilkårlig farvesammensætning, og man kan derfor skabe noget meget specielt og unikt.

Skifer er meget populært som natursten

Skifer er yderst dekorativ og det er en trend som mange er blevet inspireret til at få hjemme hos dem selv. Det gælder især den konstellation, hvor de aflange sten ikke er blevet gjort fuldstændig ens. På overfladen, som vender ud mod væggen, er der ikke blevet gjort noget, så man får en fornemmelse af at de går op og ned på forskellig vis. Det samme gælder også farvekombinationen. Den er som regel forskellige, sådan at der optræder grålige og brunlige farvenuancer, hvilket giver en fed effekt.

Det naturlige look på gulvet med fliser i natursten

Det naturlige look kan bl.a. Fås med sandsten, marmor og travertin som stentyper. Det kan give forskellige effekter alt efter hvor store fliserne er og hvilken form de har. Nogen foretrækker en fuge imellem hvor andre ikke gør. Man kan også vælge en flise som har et meget naturligt look også en sten, hvor man godt kan se at det er sten, men at effekten er mere diskret. Naturligheden kan derfor ikke helt udviskes, men der er grader i hvordan denne kommer til udtryk. Det handler om hvordan gulvfliserne vil passe til farvesammensætningen i rummet generelt, alt efter om man skal have diskrete eller mindre diskrete natursten i ens gulv eller væg.

Scroll to Top

Bestil et konsulentbesøg

Er det på tide at få din drøm realiseret? Bestil en konsulentbesøg og få en af vores professionelle medarbejdere på besøg til en snak om dit projekt.

Vi kontakter dig for at aftale tid til mødet.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.