Mutina | Skab unik indretning med Mutina fliser | Se mere her

Mutina fliser giver dit hjem et extraordinært look

Et særligt kendetegn for Mutina flisen er deres unikke udtryk. Når du anvender Mutina, så fuldender fliserne rummet og ikke omvendt. Mutina opstod grundet et ønske om at lade dygtige designere udfolde deres kreativitet på keramisk materiale og udfordre de klassiske regler for tekstur og materiale af fliser, men også udfolde potentialet for nyskabende design inden for fliser.

Mutina er italiensk designet og produceret, hvilket klart udtrykkes via de ubegrænsede mønstre, flisen kan blive leveret i. Dens stærke udtryk giver din bolig en personlighed, uanset hvilket rum de monteres i.

Giv dit hjem et unikt udtryk med Mutina fliser

Står du over for en renovering eller en ombygning af dit hjem? Har du bare brug for, at der sker noget nyt? Så kan vi hos Byens Fliser & Sanitet i Hellerup klart anbefale Mutina flisen. Brandet Mutina har fokus på at udvikle fliser i samarbejde med verdens største designere, hvilket helt klart har resulteret i, at flisen får en ekstraordinær betydning i din indretning og giver rummet et unik udtryk. Uanset hvilken stil du går efter, kan vi rådgive dig, så du går herfra med en ide om, hvordan Mutina fliserne løser dine indretningsdrømme. En flise, som både har en stærk holdbarhed, charmerende italiensk design og differentierer din bolig fra naboens.

Alle serier fra Mutina

MATTONELLE MARGHERITA

AZULEJ

CERAMICA BIANCA

BAS-RELIEF

CERAMICA

FLOW

FOLDED

Mews

MEWS ARTISANAL

Mutina Dechirer

ONO

PHENOMENON

PICO

TEX

STAGE

TOILE

Brug rummene på nye måder med Mutina

Mutina har fundet vejen i den almindelige danskers hjem. Flisen har nemlig i mange år kun været anvendt af designere og arkitekter – de grupper, som tør at sætte et præg på indretningen. Nu er det din tur til at skabe kunst i dit hjem med fliser, som vil give hjemmet et innovativt look, der vækker følelser og kreativitet hos beskueren. Har du også lyst til at forskønne dit hjem med stimulerende former, farver og mønstre, så står vi hos Byens Fliser & Sanitet altid klar til at give dig gode råd angående indretningen af dit hjem.

Skal en af vores konsulenter kontakte dig, så i kan få et snak om dit næste projekt? Alt du skal gøre er, at udfylde formularen herunder, så kontakter vi dig.

Scroll to Top

Bestil et konsulentbesøg

Er det på tide at få din drøm realiseret? Bestil en konsulentbesøg og få en af vores professionelle medarbejdere på besøg til en snak om dit projekt.

Vi kontakter dig for at aftale tid til mødet.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.