Kronos fliser | Robuste fliser med et klassisk udtryk | Kronos Gent

Falper en imaginær forlængelse af det levende interiør

Living Bathroom er konceptet, der understøtter Falper-filosofien. Ideen om badeværelset som en slags imaginær forlængelse af det levende interiør. Et rum, der ligesom resten af ​​hjemmet afspejler vores karakter, vores ambitioner, vores smag.
Badeværelset repræsenterer et intimt og personligt rum, et øjeblik, hvor vi dedikerer os til vores velvære. Konceptet Living Bathroom forstærker denne idé og gør badeværelset til et interiør til at leve. Falper overskrider det kanoniske begreb om velvære og tolker det ikke bare som omsorg for sig selv, men også som en søgen efter skønhed, der gavner sjælen. En skønhed opfattet gennem blikket, men også gennem berøring og lugt, i erkendelse af materialernes ægthed og finishens fortræffelighed: duften og varmen af ​​ægte træ, den fløjlsbløde effekt af brudt og poleret marmor, delikatheden af ​​en perfekt 45 °

Giv dit mindre køkken chancen for at shine

Falper præsenterer Small Living Kitchens, et helt nyt koncept eksklusivt patenteret af mærket, der revolutionerer køkkenoplevelsen i små prestigehjem.  Virksomheden, der har specialiseret sig i produktionen af badeværelsesmøblet af meget høj standard, udvider sin knowhow og sofistikerede design til et nyt rum i hjemmet. 

Small Living Kitchens

Hvis fokus ligger på den fulde integration & dobbelte funktion, nemlig at indrette med det nødvendige til små køkkener i æstetisk og elegant design. 

Små, hyggelige, prestigefyldte: Small Living Kitchens™ er et koncept, der aldrig er set før, der er i stand til at opretholde de høje standarder og hyggelige konfigurationer, der er typiske for storkøkkener, på helt hidtil usete dimensioner fra kun 2,5 kvadratmeter. Objekter, der skal vises i sammenhæng med raffinerede opholdsområder eller inden for hotelsuiter: Falper-køkkener bliver synonymt med eksklusivitet, design og enkelthed i kompositionen.

Elegant & moderne udtryk i indretningen

Elegant, moderne, designet med en unik og original linje, der afspejler din livsstil.

Falper består af møblet, håndvaske badekar og tilbehør designet og realiseret én efter én, lakeret dimensioneret og konfigureret efter dine behov.

Scroll to Top

Bestil et konsulentbesøg

Er det på tide at få din drøm realiseret? Bestil en konsulentbesøg og få en af vores professionelle medarbejdere på besøg til en snak om dit projekt.

Vi kontakter dig for at aftale tid til mødet.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.