Kronos fliser | Robuste fliser med et klassisk udtryk | Kronos Gent

Kronos er en klassisk udtryksfuld flise

Kronos fliser, et italiensk designet og produceret produkt, er en robust flise. Et brand, som har rødder i hjertet af keramikkens hjemland, har printet sig fast i folkets sind. Kronos kollektionen består af betagende designs, hvor innovation og kvalitetsprodukter har været i fokus igennem 40 år. Det klassiske, æstetiske og chick hjem vil kunne spejle sig godt i Kronos, som er udviklet i højteknologisk materiale, men også tilgængeligt i udtryksfulde farvenuancer og mønstre. Især farven Gent, fra serien Carriëre du Kronos, der har vundet en særlig plads i mange designers og arkitekters hjerter, skiller sig ud. Med denne farvevariant kommer det naturlige look især til udtryk gennem den neutrale lysegrå farve, der kan give ethvert hjem en mere rå nuance.

Giv dit hjem en rå og elegant indretning

Med Kronos fliserne får du et indretningselement, der kan bidrage med elegance og æstetik, men som samtidig også tilføjer det rå og naturlige udtryk i din bolig. Især følgende to serier fra mærket er populære:

Le Reverse serien

Hvis fokus ligger på stenens dobbelte funktion, nemlig at bruge det antikke og det elegante sammen.

Carriére du Kronos serien

Der sammensætter det minimalistiske og moderne udtryk fra beton med det rå og rustikke look fra stenelementet.

Inden for Carriére du Kronos serien finder du fliser i forskellige farver, men især Gent farven adskiller sig. Gent findes i to nuancer; Nobile Gent og Antique Gent. Uanset hvilken serie, du vælger, får du Kronos fliser, der kan give dit hjem et klassisk og unikt præg.

Arkitektuelt udtryk i indretningen

Kronos indbyder til at tænke rå elegance. De grå nuancer bidrager til et rent og direkte look i din bolig. Vi står inde for både materiale og designet af Kronos og er i stand til at vejlede dig med dit behov i centrum. Producenten har skabt en flise, som står stærkt i ethvert rum i huset. Se dig omkring og endelig ring, hvis du mangler rådgivning.

Scroll to Top

Bestil et konsulentbesøg

Er det på tide at få din drøm realiseret? Bestil en konsulentbesøg og få en af vores professionelle medarbejdere på besøg til en snak om dit projekt.

Vi kontakter dig for at aftale tid til mødet.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.